6972278491 Διακοπτό - Αχαΐας
 
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΟΚΗΠΟΥΡΙΚΗ
Φύτευση - Συντήρηση Κήπων | Διακοπτό Αχαΐας
 
 

Καλώς ήρθατε στην επιχείρηση Τεχνοκηπουρική, τον εξειδικευμένο εταίρο σας για όλες τις ανάγκες περί φροντίδας του κήπου στο Διακοπτό Αχαΐας! Είμαστε υπερήφανοι για την εμπειρία μας που ανέρχεται σε 21 χρόνια στον κόσμο της κηπουρικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες όπως εσείς.

 

Το κύριο μας ακίνητο είναι ο κήπος, και είμαστε διαθέσιμοι για να τον διαμορφώσουμε κατά το δοκούν. Είτε επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη κατασκευή κήπου είτε απλή συντήρηση, με μεράκι και επαγγελματισμό είμαστε εδώ για εσάς. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη μελέτη και σχεδιασμό του κήπου, την καθαριότητα των οικοπέδων, το κλάδεμα δέντρων και φυτών, καθώς και το κλάδεμα με εξειδικευμένα καλοθοφόρα οχήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που αγαπούν τη φύση και εργάζονται με φροντίδα και προσήλωση για να δημιουργήσουν τον τέλειο κήπο για εσάς. Καθώς κατανοούμε την αξία του χρόνου σας, διαθέτουμε τρία οχήματα που μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας αποτελεσματικά και άμεσα.

 

Στην επιχείρηση Τεχνοκηπουρική, η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε και να διατηρούμε κήπους που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εμπιστευθείτε μας για την εξειδικευμένη φροντίδα του πράσινου σας χώρου και δημιουργήστε έναν κήπο που θα σας χαρίσει ειρήνη, ομορφιά και χαρές για τα μάτια σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ